Case

Heijaste.fi

heijaste johtolinja päivi saarela

Kuva https://heijaste.fi/johtolinja/ 

Digimarkkinoinnin kehittäminen uudelle tuotteelle 

Päivi Saarela on Heijaste -yrityksen perustaja. Hän on mentaalivalmentaja, coach ja työnohjaaja joka auttaa johtoa ja esimiehiä johtajuuden ja yhteistyön kehittämisen haasteissa. Päivi on ollut yrittäjä vuodesta 2007 ja sitä ennen ict-alalla ja teollisuuden palveluksessa, myös johtoryhmätasolla.

Keväällä 2020 jo ennen koronarajoituksia  Päivi halusi kehittää face-to-face palvelujen rinnalle etänä puhelimen tai internetin välityksellä tapahtuvaa toimintaa ja palveluita. 

Lisäksi verkkosivut sekä digimarkkinointi kaipasivat päivittämistä. 

Yhdessä E2EB -digicoach Asko Monosen kanssa liikkeelle lähdettiin tavoitetilan kartoituksesta ja hyödynnettiin prosessissa digimarkkinoinnin suunnittelutyökalua (alla kuvassa, voit ladata ne täältä). 

E2EB_työpaperi_digimarkkinoinnin_suunnitteluun_FI

Lopputuloksena kirkastetettiin Heijasteen kohderyhmät, hakusanastrategia, muokattiin pääviestejä kohderyhmille ja valittiin tärkeimmät digitaaliset viestintäkanavat. 

Uuden tuotteen lanseeraus sujui hyvin, tässä esimerkki asiakaspalautteesta, jossa etäcoachin toteutettiin puhelimitse luonnon ääressä. Tämä tapa sopii loistavasti koronaeristykseen ja senkin jälkeiseen aikaan, jossa sosiaalinen etäisyys on säilytettävä. Lue lisää aiheesta “coachausta luontopolulla”, jossa Siun Soten palvelujohtaja Jussi Malinen kertoo kokemuksistaan tässä.

Tiimi: Päivi Saarela, Heijaste

E2eB digicoach: Asko Mononen, Laurea ammattikorkeakoulu

Please follow and like us: