Blogi

Kansainväliseen kasvuun digitaalisin työkaluin -hanke hyödynsi LbD-mallia kv-talenttien kanssa

Laurean Learning by Developing (LbD) on Laurea-ammattikorkeakoulun kehittämä opetusmenetelmä (LbD), jossa yhtenä tärkeänä tekijänä on tarjota opiskelijoille mahdollisuuksia oppimiseen autenttisissa ympäristöissä yhdessä yritysten ja yrittäjien kanssa. Kansainväliseen kasvuun digitaalisin työkaluin -hanke hyödynsi toiminnassaan LbD-mallia ja tarjosi autenttisia oppimismahdollisuuksia myös Suomessa asuville ei-kantasuomalaisille henkilöille yhdessä Laurean opiskelijoiden ja vaihto-opiskelijoiden kanssa.

Lue projektipäällikkö Merja Iiskolan artikkeli siitä, miten hanke onnistui LbD-mallin hyödyntämisessä ja miten esimerkiksi yrityksen ottivat toimintamallin vastaan. Lue artikkeli täältä.

Please follow and like us: