Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

 • Tämä tapahtuma on mennyt.

UUSI AJANKOHTA/ Virtuaalinen työpajamainen valmennus & yrityskohtainen mentorointi: Palveluprosessien kehittäminen palvelumuotoilun keinoin

1 huhtikuun @ 09:30 - 15:30

Valmentajan sairastumisen takia tämä valmennus siirtyy myöhempään ajankohtaan. Uusi aika ilmoitetaan mahdollisimman pian.

******************************

Tarvitsetko tukea oman yrityksesi palveluprosessien kehittämiseen? Haluatko tietoa siitä, miten voit rakentaa esimerkiksi palvelupolun verkkokaupallesi tai ostopolun asiakkaallesi? Tule rakentamaan yrityksesi palveluprosessia – saat osaamista siihen, miten parannat asiakaspalveluasi ja palveluidesi kilpailukykyä.

Palvelut ovat yhä keskeisemmässä roolissa yrityksissä ja useiden yrityksien kilpailukyky perustuu toimiville palveluprosesseille. Toimivat palveluprosessit rakentuvat syvälle asiakasymmärrykselle ja niiden tarkoituksena on tukea asiakkaan omaa palvelupolkua. Palveluprosessit ja palvelupolut auttavat organisaatiota kuvaamaan palvelut ymmärrettävästi ja tekemään niistä toimivan kokonaisuuden.

Tervetuloa mukaan palvelumuotoilun työpajamaiseen valmennukseen

Aika: Valmennus siirtyy uuteen ajankohtaan, ajankohta ilmoitetaan myöhemmin
Paikka: Zoom, ilmoittautuneille lähetetään tarkempi info sekä Zoom-linkki sähköpostilla
Henkilömäärä: maksimi yritysmäärä 15 yritystä/ jokaisesta yrityksestä voi osallistua 1-3 hlö

Ilmoittautuminen: https://www.lyyti.in/Pamu_tyopaja_2

Ilmoittaudu mahdollisimman pian.

Tämä työpaja toteutetaan osana Kansainväliseen kasvuun digitaalisin työkaluin -hanketta ja se on tarkoitettu uusmaalaisille pk-yrityksille,

 • jotka toimivat kansainvälisillä markkinoilla tai suunnittelevat kansainvälistymistä muutaman vuoden sisällä
 • joita kiinnostaa ja jotka haluavat kehittyä digitaalisten markkinointityökalujen haltuunotossa
 • joilla ei ole meneillään/ päättynyttä projektia Kansainväliseen kasvuun digitaalisin työkaluin -hankkeessa (voimme lähtökohtaisesti toteuttaa yhden projektin/ yritys)
 • joka on saanut kuluvan + 2 edellisen vuoden aikana laskennallista DeMinimis-tukea alle 200 000 €. Mahdollisen Matching-tapahtumassa syntyvän yritysprojektin laskennallinen DeMinimis-tuki on 500 €

Tämä tapahtuma on yrityksille maksuton, mutta se tuottaa yritykselle laskennallista DeMinimis -tukea 500 €.

Työpajamainen valmennuspäivä on interaktiivinen ja sisältää erilaisia palvelumuotoilun menetelmiä. Valmennuspäivän jälkeen jokaisella yrityksellä on mahdollisuus varata itselleen 1h kestävä virtuaalinen henkilökohtainen mentorointisessio. Mentorina toimii Krista Keränen.

Työpajamaisen koulutuksen sisältö

 • Palvelulogiikka ja yhteiskehittäminen
 • Muotoiluajattelu ja palvelumuotoilun perusteet sekä prosessi
 • Palvelumuotoilun työkalut
 • Yrityksen palveluprosessin/ palvelupolun rakentaminen
  • Jokainen yritys pääsee rakentamaan jotakin itse valitsemaansa palveluprosessia/palvelupolkua.
  • Yritysten kannattaa miettiä jo etukäteen, mitä palveluprosessia/ palvelupolkua haluaa kehittää eteenpäin tai kuvata ensimmäistä kertaa

Valmentajina & fasilitaattoreina toimivat Krista Keränen ja Tarja Laakkonen.

Krista on yhteiskehittämisen uranuurtaja. Hän on mm. väitellyt yhteiskehittämisestä, palvelumuotoilusta ja palveluinnovaatioista Cambridgen yliopistosta 2015. Hän on myös kehittänyt palkitun CoCo Cosmos yhteiskehittämisen pelillisen työkalun sekä BOOST+INNO-työkalun, joka tuo realistisesti esille, mitä tarvitaan innovatiivisen idean kaupallistamisessa. Krista on toiminut lähes 30-vuotta yrittäjänä ja yli 10 vuotta opettajana. Tähän mennessä Krista on vetänyt yhteensä yli 500 koulutusta/ työpajaa/ konsultointiprojektia.

Tarja on toiminut fasilitaattorina monissa palvelumuotoilutyöpajoissa ja hänellä on kokemusta monenlaisten palvelumuotoiluprosessien kehittämisestä Laureassa. Tarja on mm. työskennellyt Laurean tietojen julkaisupalveluissa sekä TKI-hankkeissa 9/2012 lähtien. Hän on ollut mukana kehittämässä mm. innovaatiopalkittua CoCo Cosmos yhteiskehittämisen pelillistä työkalua ja BOOST+INNO-työkalua.

Lisätietoja tapahtumasta antaa Krista Keränen (krista.keranen@laurea.fi), puh. 046-856 7483

 

 

Please follow and like us:

Tiedot

Päivämäärä:
1 huhtikuun
Aika:
09:30 - 15:30

Järjestäjä

E2eB-hanke
Sähköposti:
merja.iiskola@laurea.fi
Kotisivu:
https://www.expand2ebusiness.fi/

Tapahtumapaikka

Verkkotapaaminen