Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

13.2.2019 Matching-tapahtuma pk-yrittäjille

helmikuu 13 @ 15:00 - 17:00

Tilaisuus saavutti suuren suosion ja on täynnä. Emme ota enää vastaan ilmoittautumisia tähän tilaisuutteen, mutta jos tarvitset apua liiketoimintasi viemiseksi kansainvälisille markkinoille digitaalisten työkalujen avulla, niin käy täyttämässä yhteistietosi tälle lomakkeelle, niin otamme sinuun yhteyttä.

************************************

Tule löytämään tekijät, jotka auttavat sinua viemään liiketoimintasi kansainvälisille markkinoille digitaalisten työkalujen avulla.

Aika: ke 13.2.2019 klo 15-17

Paikka: Laurea-ammattikorkeakoulu (Vanha maantie 9, 02650 Espoo, auditorio Tuomo)

Tapahtuma on suunnattu niille Uudenmaan alueen pk-yrityksille, jotka suunnittelevat kansainvälistymistä muutaman vuoden sisällä.

Tilaisuudessa sinulla on mahdollisuus tavata ja keskustella yrityksesi kehittämishankkeesta kansainvälisten osaajien kanssa. Mukaan on ilmoittautunut jo 15 digitaalisen markkinoinnin ja kansainvälisen liiketoiminnan talentia. He ovat valmiita auttamaan yrityksiä kansainvälistymisessä ja digitaalisten markkinointityökalujen haltuunotossa.

Tapahtumassa on tilaa 15 yritykselle. Toivomme, että olet jo hieman miettinyt kehittämiskohdettasi em teemoihin liittyen.

Kansainvälinen osaaja on valmis panostamaan yrityksesi kehittämiseen n. 20-30 tuntia. Kehitysprojektit ovat yrityksille maksuttomia, (laskennallinen de minimis –tuki 500 €). Valmistautumisohjeet tilaisuuteen tulevat viimeistään viikkoa ennen tapahtumaa.

Tervetuloa mukaan, löydetään yhdessä tekijä sinunkin yrityksellesi!

Lisätietoja tapahtumasta löytyy Kansainväliseen kasvuun digitaalisin työkaluin/ Expand2eBusiness –hankkeen nettisivuilta https://www.expand2ebusiness.fi/ Tarvittaessa lisätietoja antaa myös Krista Keränen (krista.keranen@laurea.fi, puh. 046-856 7483)

Please follow and like us:

Tiedot

Päivämäärä:
helmikuu 13
Aika:
15:00 - 17:00
Tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Laurea Leppävaara
Vanha maantie 9
Espoo, 02650 Suomi
+ Google Map

Järjestäjä

E2eB-hanke
Sähköposti:
merja.iiskola@laurea.fi
Kotisivu:
https://www.expand2ebusiness.fi/